Friday, September 15, 2006

Active Member

Ο τίτλος μιλάει από μόνος του: Active Member, ένα από τα ποιο γνωστά hip hop συγκροτήματα στον ελλαδικό χόρο. Και όμως τους είχαμε μαζί μας, τους αγγίξαμε, τους ακούσαμε και νοιώσαμε τη μαγεία του live.


Οι active member είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τον B.D. Foxmoor στις αρχές του 1990 - το 1992 για την ακρίβεια. Από τότε έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, εκτός από τις τηλεοράσεις, καθώς, όπως λέει η νοοτροπία τους, η τηλεόραση δεν έχει σχέση με το Low Bap.


Τι ήταν αυτό που μας ενθουσίασε; Εκτός από τα παλιά και νέα τραγούδια τους, μας ενθουσίασε και το αίσθημα που είχαμε πως κι εμείς συμμετέχουμε στη συναυλία. Τραγουδήσαμε, δώσαμε και φάγαμε "ξύλο", χάσαμε κλειδιά την ώρα που η κοπέλα μας ήταν μόνη της σπίτι (γεια σου ρε Geo!) και φωνάξαμε συνθηματικά Low Bap μέχρι να κλείσει η φωνή μας.


Και φυσικά, τα άτομα που παρακολούθησαν τους active member ξεπερνούσαν τους 200, όλοι όρθιοι με τη γροθιά σφιγμένη στον αέρα . Ξεχωριστή θέση κατείχε και ο φιλοξενούμενος των Low Bap, ο Flaco.


Και που καινοτομούν οι Low Bap; Είναι από τα λίγα συγκροτήματα που σου επιτρέπουν να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ τα τραγούδια τους από την ιστοσελίδα τους http://www.lowbap.com/. Σίγουρα, κατά την άποψη μου, αυτό δείχνει υπεροχή σε σχέση με μερικούς που διαλαλούν "Η πειρατία σκοτώνει τη μουσική".


Τι άλλο να πούμε; Υπέροχοι φανταστικοί... απλά Active Member. Δώσε ένα ho για τους Low Bap που δέχτηκαν να έρθουν στη Σταυρούπολη.

1 comment:

ο δείμος του πολίτη said...

Χαίρομαι που κάποιος ανακοινώνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου, γιατί σε πολλές περιπτώσεις ούτε σε φυλλάδιο δε βλέπαμε πρόγραμμα, πόσο μάλλον στο διαδίκτυο.
Βέβαια, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δε γίνονται κριτικές. Αν και παρουσιαζόμενος ως κάτοικος δεν εκφράζεις κάποια κριτική για την πολιτιστική στάθμη του Δήμου μας.